Ingebruikname 1e laadpaal WeertEnergie 

Ingebruikname 1e laadpaal WeertEnergie 

Wethouder Lizbeth Steinbach nam op 17 september 2022 de eerste laadpaal van WeertEnergie officieel in gebruik op het parkeerdek van de Walburgpassage in Weert.

Heel toepasselijk viel de datum samen met de Open Energie Dag van de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE).

De stroom voor de laadpalen wordt geleverd door WeertEnergie | om, dus 100% groene stroom van het eigen zonnepark en windpark. Dat staat ook op het display van de laadpaal te lezen. De gebruiker kan de laadpaal activeren met zijn of haar eigen laadpas.

WeertEnergie heeft eerder Soltronergy ingeschakeld voor haar projecten en vroeg ook voor dit project in Weert advies. Daarnaast verzorgde Soltronergy de technische engineering voor deze double pro-line laadpaal.

 

Related posts

Obstakelvrije zonnepanelen in de berm

Soltronergy werd vorig jaar benaderd door Rijkswaterstaat met het verzoek om mee te werken aan de ontwikkeling van een systeemontwerp voor de obstakelvrije zone langs wegen en een demo-opstelling te realiseren. Dit op basis van onze uitgebreide ervaring op het gebied van innovatieve zonne-energiesystemen. Een van de belangrijkste ontwerpaspecten,...

Lees meer

Eerste zonnepaneel gelegd op zonnepark Leveroysedijk

Na maanden van voorbereidingen was het zover het eerste zonnepaneel werd gelegd op het nieuwe zonnepark van WeertEnergie aan de Leveroysedijk. Soltronergy, heeft, net als bij het eerste zonnepark in Altweerterheide, een belangrijke rol in de realisatie van dit zonnepark. De werkzaamheden omvatten: Advisering van Zon Weert BV (onderdeel...

Lees meer