Ingebruikname 1e laadpaal WeertEnergie 

Ingebruikname 1e laadpaal WeertEnergie 

Wethouder Lizbeth Steinbach nam op 17 september 2022 de eerste laadpaal van WeertEnergie officieel in gebruik op het parkeerdek van de Walburgpassage in Weert.

Heel toepasselijk viel de datum samen met de Open Energie Dag van de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie (NVDE).

De stroom voor de laadpalen wordt geleverd door WeertEnergie | om, dus 100% groene stroom van het eigen zonnepark en windpark. Dat staat ook op het display van de laadpaal te lezen. De gebruiker kan de laadpaal activeren met zijn of haar eigen laadpas.

WeertEnergie heeft eerder Soltronergy ingeschakeld voor haar projecten en vroeg ook voor dit project in Weert advies. Daarnaast verzorgde Soltronergy de technische engineering voor deze double pro-line laadpaal.

 

Related posts

Lichtgewichtpanelen steeds vaker toegepast

Steeds meer bedrijven vinden duurzaamheid belangrijk, ook de wens om zelf energie op te wekken speelt vaker een rol. Onze consultants worden in heel Nederland en ook bij onze zuiderburen gevraagd om te kijken of de daken op hun bedrijfsgebouw geschikt zijn voor zonnepanelen. Waar voorheen standaard het hele...

Lees meer

Zonnepanelen voor Staco Roosters

Staco Roosters* in Reuver is producent van hoogwaardige roosters en traptreden in staal, aluminium en RVS. Het bedrijf investeert voortdurend in zuinige en milieuvriendelijke productiemethoden en producten en is trots dat zij als eerste roosterfabrikant cradle-to-cradle is gecertificeerd. In deze visie paste natuurlijk ook de aanschaf van zonnepanelen op...

Lees meer