Lichtgewichtpanelen steeds vaker toegepast

Lichtgewichtpanelen steeds vaker toegepast

Steeds meer bedrijven vinden duurzaamheid belangrijk, ook de wens om zelf energie op te wekken speelt vaker een rol. Onze consultants worden in heel Nederland en ook bij onze zuiderburen gevraagd om te kijken of de daken op hun bedrijfsgebouw geschikt zijn voor zonnepanelen.
Waar voorheen standaard het hele dak moest worden vervangen voor plaatsing van de standaard, zware zonnepanelen, bieden lichtgewicht panelen nu steeds vaker de oplossing.

Soltronergy kan het hele traject van advies tot en met plaatsing van de zonnepanelen overnemen, of een deel ervan. Altijd wordt met de opdrachtgever gezocht naar een oplossing op maat.

Autobedrijf Kegels (Turnhout, België)
• 120 lichtgewicht panelen, verlijmd op de dakhuid van het gebouw van Autobedrijf Kegels in Turnhout België (merkendealer Alfa Romeo en Fiat)
• Pre-engineering
• Projectmanagement en installatiewerkzaamheden on-site
• Oplevermetingen DC-zijde

Slagerij Van Huisstede (Dronryp)
• 192 lichtgewicht panelen, verlijmd op de dakhuid
• Installatiewerkzaamheden DC-zijde
• Oplevermetingen DC-zijde

Related posts

Obstakelvrije zonnepanelen in de berm

Soltronergy werd vorig jaar benaderd door Rijkswaterstaat met het verzoek om mee te werken aan de ontwikkeling van een systeemontwerp voor de obstakelvrije zone langs wegen en een demo-opstelling te realiseren. Dit op basis van onze uitgebreide ervaring op het gebied van innovatieve zonne-energiesystemen. Een van de belangrijkste ontwerpaspecten,...

Lees meer

Eerste zonnepaneel gelegd op zonnepark Leveroysedijk

Na maanden van voorbereidingen was het zover het eerste zonnepaneel werd gelegd op het nieuwe zonnepark van WeertEnergie aan de Leveroysedijk. Soltronergy, heeft, net als bij het eerste zonnepark in Altweerterheide, een belangrijke rol in de realisatie van dit zonnepark. De werkzaamheden omvatten: Advisering van Zon Weert BV (onderdeel...

Lees meer