Nieuwe ISDE-regeling zonnepanelen mkb

Nieuwe ISDE-regeling zonnepanelen mkb

Vanaf begin 2021 is een nieuwe ISDE-regeling beschikbaar voor zonnepanelen op kleinverbruik-aansluitingen (3 x 80 Ampère) met een verbruik groter dan 50.000 kWh.
Deze subsidieregeling is bedoeld voor het mkb en andere zakelijke partijen die kleinschalige energieopwekking met zonnepanelen en windturbines willen realiseren.

Het betreft een tijdelijke uitbreiding van de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) en loopt tot 31 december 2023. In 2021 is het budget € 40 miljoen.

Voor uitgebreide informatie zie de rvo-website

 

 

 

 

Related posts

Obstakelvrije zonnepanelen in de berm

Soltronergy werd vorig jaar benaderd door Rijkswaterstaat met het verzoek om mee te werken aan de ontwikkeling van een systeemontwerp voor de obstakelvrije zone langs wegen en een demo-opstelling te realiseren. Dit op basis van onze uitgebreide ervaring op het gebied van innovatieve zonne-energiesystemen. Een van de belangrijkste ontwerpaspecten,...

Lees meer

Eerste zonnepaneel gelegd op zonnepark Leveroysedijk

Na maanden van voorbereidingen was het zover het eerste zonnepaneel werd gelegd op het nieuwe zonnepark van WeertEnergie aan de Leveroysedijk. Soltronergy, heeft, net als bij het eerste zonnepark in Altweerterheide, een belangrijke rol in de realisatie van dit zonnepark. De werkzaamheden omvatten: Advisering van Zon Weert BV (onderdeel...

Lees meer