Nieuwe ISDE-regeling zonnepanelen mkb

Nieuwe ISDE-regeling zonnepanelen mkb

Vanaf begin 2021 is een nieuwe ISDE-regeling beschikbaar voor zonnepanelen op kleinverbruik-aansluitingen (3 x 80 Ampère) met een verbruik groter dan 50.000 kWh.
Deze subsidieregeling is bedoeld voor het mkb en andere zakelijke partijen die kleinschalige energieopwekking met zonnepanelen en windturbines willen realiseren.

Het betreft een tijdelijke uitbreiding van de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) en loopt tot 31 december 2023. In 2021 is het budget € 40 miljoen.

Voor uitgebreide informatie zie de rvo-website

 

 

 

 

Related posts

Lichtgewichtpanelen steeds vaker toegepast

Steeds meer bedrijven vinden duurzaamheid belangrijk, ook de wens om zelf energie op te wekken speelt vaker een rol. Onze consultants worden in heel Nederland en ook bij onze zuiderburen gevraagd om te kijken of de daken op hun bedrijfsgebouw geschikt zijn voor zonnepanelen. Waar voorheen standaard het hele...

Lees meer

Zonnepanelen voor Staco Roosters

Staco Roosters* in Reuver is producent van hoogwaardige roosters en traptreden in staal, aluminium en RVS. Het bedrijf investeert voortdurend in zuinige en milieuvriendelijke productiemethoden en producten en is trots dat zij als eerste roosterfabrikant cradle-to-cradle is gecertificeerd. In deze visie paste natuurlijk ook de aanschaf van zonnepanelen op...

Lees meer