Nieuwe ISDE-regeling zonnepanelen mkb

Nieuwe ISDE-regeling zonnepanelen mkb

Vanaf begin 2021 is een nieuwe ISDE-regeling beschikbaar voor zonnepanelen op kleinverbruik-aansluitingen (3 x 80 Ampère) met een verbruik groter dan 50.000 kWh.
Deze subsidieregeling is bedoeld voor het mkb en andere zakelijke partijen die kleinschalige energieopwekking met zonnepanelen en windturbines willen realiseren.

Het betreft een tijdelijke uitbreiding van de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) en loopt tot 31 december 2023. In 2021 is het budget € 40 miljoen.

Voor uitgebreide informatie zie de rvo-website

 

 

 

 

Related posts

Infopunt Zonnepark Altweerterheide

Begin juli werd het infopunt voor het zonnepark Altweerterheide officieel onthuld door de Weerter wethouder Wendy van Eijk. Tijdens de voorbereidingen en bouw van het zonnepark met batterij in Altweerterheide was een van de speerpunten om vooral ook de omgeving te betrekken bij dit innovatieve project. Soltronergy is trots...

Lees meer

1.900 zonnepanelen op daken Nering Bögel

Voor Nering Bögel heeft Soltronergy een project gecoördineerd voor de plaatsing van 1.900 zonnepanelen op drie daken van het productiebedrijf in Weert. Voor dit project verzorgde Soltronergy de engineering, de inkoopbegeleiding, de oplevering van de zonnepanelen en de administratieve zaken rondom subsidies, alsmede de netaansluiting (MLOEA). De circa 1.900...

Lees meer