Zonnedak met lichtgewicht flexibele panelen bij Interquell

Zonnedak met lichtgewicht flexibele panelen bij Interquell

Soltronergy is ook in het buitenland actief. Bij een project in Duitsland, waar onze experts samenwerkten met partner DAS Energy, is bij Interquell een zonnedak met 802 lichtgewicht zonnepanelen gerealiseerd.

Interquell GmbH is een familiebedrijf dat zich specialiseert in droogvoer met een productiefaciliteit in Wehringen. Opdracht was om op het licht hellende daken van de fabriek zonnepanelen te plaatsen. Vanwege constructieve beperkingen werd gekozen voor de lichtgewicht DAS Energy zonnepanelen (ca. 3,3 kg/m2), de flexibiliteit en de mogelijkheid deze te verlijmen op o.a. PVC-daken.

Al eerder heeft Soltronergy gewerkt met dit type zonnepanelen voor bijzondere projecten, zoals in Leusden bij het AFAS Experience Center. Soltronergy verzorgde bij dit project een deel van de engineering, inclusief projectbegeleiding op locatie tijdens de montage en aansluiting van de zonnepanelen. Uiteraard met oog voor detail en kwaliteit.
Een uitdagende klus waarbij de montage in circa twee weken geklaard werd.

Kijk hier voor een indruk van het dak met 802 flexibele lichtgewicht panelen.

Related posts

Verduurzaming bij veiligheidsbedrijven in Roermond

Een ware vergroeningsslag met de montage van 72 zonnepanelen en 6 oplaadpunten voor EV’s. Soltronergy is er trots op dat VeTraNed (VeiligheidsTrainingenNederland) en Paraat Brandbeveiliging, bedrijven die gespecialiseerd zijn in (brand-) veiligheid, ons gekozen hebben om een stevige verduurzamingsslag te maken. Als géén ander beseffen VeTraNed en Paraat dat...

Lees meer